In de #workwithus stories nemen onze Digital Brains je mee in hun week, ervaringen en inzichten. Niet alleen de opdrachten en gave cases maken het werk bij Adwise, ook de samenwerking tussen collega's en informele momenten hebben ieder hun bijdrage in #workwithus.

In dit item vertellen we je meer over het nieuwe pand, werken met scrum en het Adwise Super Kerstfeest.

Het nieuwe Adwise pand

Het nieuwe pand is een voormalige showroom, met veel glas en natuurlijk lichtinval. We werken op één verdieping, waardoor je elkaar gemakkelijk kunt aanspreken. Ieder team heeft zijn eigen gedeelte met een eigen overlegruimte, inclusief bankstel om korte besprekingen te houden. Op de eerste verdieping is een aparte UX-ruimte ingericht met observatieruimte. Verder zijn er vier vergaderruimtes, een zithoek met Xbox voor een potje FIFA tussendoor en een glijbaan om snel naar beneden te gaan. De vrijdagmiddagborrels zijn een vaste nieuwe traditie geworden sinds het nieuwe pand. Een leuk moment om de week af te sluiten en het weekend te beginnen!

Gedrevenheid

Kenmerk van Adwise is de gedrevenheid van alle collega’s, maar daarnaast ook ontspanning als het kan. Hierbij horen de vrijdagmiddagborrels (inclusief après-ski muziek), maar ook het teamuitje van afgelopen september waarbij de scrum werkwijze en squads (oftewel: klantteams) werden geïntroduceerd. De presentatie werd opgevolgd door actieve squad activiteiten zoals geblinddoekt een vierkant vormen met het team en vlotten bouwen. Het laatste bleek op zichzelf al een sport te zijn, vooral het blijven drijven met een vlot.

Adwise Super Kerstfeest

We zijn de vrijdag voor Kerst begonnen met een uitgebreid ontbijt. Later op de dag, rond een uur of vier werd het kantoor omgebouwd, zodat er genoeg ruimte was voor de pubquiz met het gehele Adwise team. Ook de Serious Request actie van Tijn ging niet onopgemerkt voorbij: geheel in Adwise huisstijl (oranje en roze) werden de nagels gelakt, om €10 per persoon namens Adwise te doneren. Iedereen (inclusief 99% van de mannen) was zo sportief om mee te doen met te actie, wat leuke beelden opleverde.

De avond werd goed afgesloten met muziek en een drankje, waarbij sommigen het nog erg laat hebben gemaakt. Het Adwise Super Kerstfeest is alvast een goede generale repetitie voor ons volgende uitje, namelijk onze skitrip naar Kirchberg! Op naar de sneeuw!

Zie jij jezelf als een van onze Digital Brains?
Bekijk alle vacatures