Adwise wint
Google Global award
en behoort wereldwijd
tot digitale top.

 

New York – Google beloont Adwise voor het vooruitstrevende, innovatieve karakter en de impact die zij voor haar klanten levert. Het bureau heeft donderdagavond als eerste Nederlandse bedrijf ooit, een Google Global Award in ontvangst genomen. Een naar eigen zeggen ‘Oscar’ binnen het digitale vakgebied.

Al ruim 12 jaar helpt Adwise haar klanten met het online realiseren van succes.

Gijs Westerbeek, CEO van Adwise

We zijn ontzettend trots op de organisatie die we hebben neergezet. Met een structuur waarin we continu innovatief zijn. Het is een eer om deze wereldwijde award in ontvangst te nemen. Een erkenning voor de inzet van ons team en de impact die wij hiermee voor onze opdrachtgevers leveren.

De organisatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bureau met ruim 70 digital professionals. Door het winnen van de Google Global Awards hoort het bedrijf bij de top van de wereld.

Google Global Awards

De Google Global Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste digitale bureaus in de wereld. Adwise werd maar liefst vijf keer genomineerd uit ruim 5.000 inzendingen, van meer dan 2.000 internationale bureaus. Adwise viel eerder in de prijzen bij de Google Premier Partner Awards EMEA (Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika). Donderdag 29 september is bekend geworden dat óók de wereldwijde jury de hoogste onderscheiding toekent aan het innovatieve bureau. De Global Award werd gewonnen in de categorie Display Innovation met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen.

Mitchel Oude Nijhuis, E-commerce & Marketing Director van Kees Smit Tuinmeubelen

Deze bekroning is een bevestiging van de jarenlange en kwalitatieve samenwerking met Adwise

Erkenning van innovatie

Google is lovend over de omgeving die Adwise haar digital professionals biedt; een structuur en cultuur waarin medewerker met ongelooflijk veel passie en creativiteit effectief samen werken aan ambities van opdrachtgevers, zonder belemmering van een logge structuur en conflicterende belangen en hoge targets. Zij transformeerden naar een agile structuur met multidisciplinaire en zelfmanagende teams. Om in de groeiende en complexer wordende digitale markt voorop te blijven, besteden de digitale experts bij Adwise o.a. 10% van hun tijd aan ontwikkeling en toonaangevende experimenten.

Quote van Google tijdens de award uitreiking:

Adwise's performance is consistently outstanding, always customer focused and fast moving. Their success is due in large part to their great innovative people policies, that lead to agile, independent teams. Adwise are ahead of the curve and I am looking forward to what they do next in the Display space“.

Luister hieronder een audiofragment van RTV Oost, waarin CEO Gijs Westerbeek vanuit New York wordt geïnterviewd:

Deel deze blog!