Beste
Twentse
Ondernemer.

Gijs Westerbeek is vanavond verkozen tot Twentse Ondernemer 2018. De jury oordeelde dat Gijs, CEO bij Adwise – Your Digital Brain, een ‘visitekaartje is voor het Twentse ondernemerschap’.

In de finale nam Gijs het op tegen Joop van Keulen van Van Keulen Interieurbouw, Gerard Olde Olthof van Vtel telecom én Ewald en Gert Huzink van Riwald.

CEO bij een leading digital agency

Gijs Westerbeek, afkomstig uit de bouwmanagementhoek verlegde zijn focus op de ondoorgrondelijke wereld van zoekmachineoptimalisatie en online marketing. Een goede keuze waarbij hij zijn talent om mensen in hun kracht te zetten kon manifesteren. Inmiddels is Adwise met negentig professionals een leading digital agency dat door Google wordt geprezen. Een blinkend hoofdkantoor in Almelo is tevens de uitvalsbasis voor internationale groei. Zelfmanagende teams maken dat Westerbeek zijn blik kan verleggen en nieuwe goals kan nastreven. Impact hebben, daar gaat het om bij Gijs Westerbeek.

Bekendmaking

De bekendmaking vond plaats tijdens TOM’s Business Blow Out, het business-event dat dit jaar voor de derde keer in de Grolsch Veste plaatsvond op initiatief van uitgeverij Van Deinse Media en meerdere partners.

Deel deze blog!