Karlijn is Digital Consultant in het team (squad) Enigma bij Adwise. Als Digital Consultant inspireert, informeert en adviseert zij opdrachtgevers over de kansen in het digitale speelveld. Karlijn neemt je graag mee tijdens haar werkweek! Lees waar zij van dag tot dag mee bezig is geweest: van new business aanvragen, het uitwerken van voorstellen tot het bijwonen van kennissessies

Maandag

De week begint voor mij op kantoor in Almelo. Hier bekijk ik hoe mijn week er uitziet, welke afspraken er gepland staan en welke voorbereidingen hierbij horen. De maandagochtend staat veelal in het teken van overleggen, afstemming en meetings. Om 9:30 uur hebben we met ons Account team een retrospective van de afgelopen maand. In een retrospective geven we aan met welke werkzaamheden we door gaan, waarmee we moeten starten en waarmee we stoppen.

Na de "retro" ga ik samen met Marlies (collega Digital consultant) sales voorstellen doornemen. Zo delen wij kennis en ervaringen over uiteenlopende vraagstukken met elkaar. Om 13:00 uur hebben we het wekelijkse Accountteam overleg. Hierin bespreken we de lopende zaken rondom accounts, welke nieuwe aanvragen er zijn binnengekomen en hoe we deze oppakken. De middag neem ik de tijd om een presentatie voor te bereiden voor een potentiële opdrachtgever die woensdagochtend bij ons op kantoor komt.

Dinsdag

Op naar de volgende afwisselende dag! Dit keer start ik met mijn mailbox en de inkomende salesaanvragen. Vervolgens staat er een inspiratie sessie over de digitale transformatie gepland. Instant inspiratie over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen tillen. Na een heerlijke lunch in onze eigen brasserie ga ik de sales meeting in. Hierin bespreken we met elkaar de binnengekomen leads en bekijken we bij welke consultants de vraagstukken en type accounts het beste passen. We delen successen, voorstellen en ontwikkelingen in onze markt met elkaar. In de middag werk ik een voorstel uit voor een potentiële klant die een nieuwe website wil lanceren en advies wil voor een strategisch online marketing plan.

Vanavond ben ik aanwezig bij een kennissessie voor de leden van NIMA-Oost, welke plaatsvindt bij Adwise. Wij ontvangen een 30-tal enthousiaste marketeers die sessies bijwonen over actuele thema's als: digitale transformatie en het belang van social voor e-commerce organisaties. Daarnaast wordt onze maandelijkse podcast Digital Brains live opgenomen en uitgezonden. Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, maakt de dag compleet.

Woensdag

Lekker op tijd begonnen! Mijn dag start om 07:30 uur op kantoor, hier neem ik samen met mijn collega een presentatie door voor een nieuwe potentiële opdrachtgever. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Om 9:30 uur ontvangen we onze potentiële klant en presenteren we ons plan van aanpak voor de ontwikkeling van het maatwerk klantportaal. Rond 11:00 uur behandel ik nog wat email en bel ik een aantal klanten/leads om hun vragen te beantwoorden.

Donderdag

Vandaag start ik mijn dag bij een klant op locatie in Enschede. Rond 11:00 uur ben ik terug in Almelo en werk ik in het CRM systeem de voorstellen en projecten bij. Ik merk dat mijn mailbox volstroomt, dus ik werk nog wat mailtjes weg. Daarnaast ontving ik een positief telefoontje van een potentiële opdrachtgever dat het voorstel van woensdag akkoord is! Hiervoor stel ik deze middag ook direct de contracten op zodat deze verstuurd kunnen worden. Na de lunch bespreek ik met een Digital strategist uit ons team een aanpak voor een potentiële klant. Hiervoor werk ik het voorstel uit en verstuur deze per mail.

Rond 16:00 uur bereid ik de Account meeting van maandag voor. Hiervoor stel ik de agenda samen met de binnengekomen punten van mijn collega’s en mijzelf. Deze deel ik vervolgens met de teamleden. Dan begint mijn weekend want vrijdag is mijn vrije dag!

 

Géén dag of week is hetzelfde! Vol passie met ons team aan opdrachten werken voor én met onze opdrachtgevers maakt mij iedere dag weer happy!

 

Meer over de collega's van Karlijn

Karlijn werkt natuurlijk niet alleen bij Adwise. Wil je weten wie al die leuke en gezellige collega's van haar zijn? Lees meer over Adwise of bekijk het hele team van specialisten die een passie voor internet en marketing hebben. Mensen die samen de derde hersenhelft vormen van organisaties. Mensen die enthousiast worden van het resultaat dat ze voor opdrachtgevers behalen. Zou jij graag de collega van Karlijn willen worden? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Deel deze blog!