Bing benoemt Adwise tot Bing Select Partner.

Adwise is deze maand benoemd tot Bing Select Partner. Adwise heeft al langere tijd een intensieve samenwerking met Bing Ads maar is nu bekroond met de ‘Bing Select Partner’ status.

Met deze status erkent Bing Ads Adwise als één van de meest gekwalificeerde digital marketing bureaus van Nederland op het gebied van service, technologie en kennis omtrent Bing Advertising.

Bing Select Partner

Speciaal voor digital agencies en online marketingbureaus is in 2017 het Bing Partnerprogramma van start gegaan. Als deelnemers aan dit partnerprogramma ging Adwise een diepgaande samenwerking aan met Bing en ontvangen we toegevoegde service op het gebied van support, technologie en trainingen.

Vanuit deze samenwerking en op basis van de prestaties over het afgelopen jaar is Adwise nu gepromoveerd tot Bing Select Partner. Het select partnership heeft Adwise volgens Bing verder te danken aan het feit dat alle functionaliteiten binnen de zoekmachine optimaal worden ingezet voor opdrachtgevers waarmee Adwise bijdraagt aan verdere ontwikkeling en verbetering van de zoekmachine.

Groeiende cijfers voor Bing

Het Bing netwerk groeit nog continue en is het met 568 miljoen Bing-gebruikers wereldwijd, waarvan 7 miljoen in Nederland belangrijk om mee te nemen in de search strategie van opdrachtgevers.

Benieuwd of Bing ook voor jou meer kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Deel deze blog!