En een virtuele personal coach voor de sport ontwikkelen?


Ken Sleebos begon bij Adwise als afstudeerder (opleiding Informatica) en back-end developer. Kort na het afronden van zijn studie maakte hij de overstap naar het Innovation team als software & data engineer. Hier werkt hij aan innovatieve projecten en de wereld van morgen en overmorgen.

‘Bij een vooruitstrevende organisatie als Adwise kan je letterlijk heel veel kanten op. De kans om onderdeel te worden van het nieuwe Innovation team, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Dit team is van groot belang voor Adwise omdat het ons in staat stelt om nieuwe innovaties of domeinen in een rap tempo te adopteren.

Eén van mijn projecten is de realisatie van een virtuele personal coach binnen de sportbranche. Op basis van data, machine learning en patroonherkenning helpt deze assistent om sporters te trainen volgens een matchend trainingsprogramma. Maar we zijn ook volop bezig met thema’s als blockchain, voice en virtual reality. Ook kunnen we als Innovation team de andere squads helpen bij de realisatie van innovatieve ideeën. Wij sluiten dan in een vroeg stadium aan bij meetings met klanten om tot waardevolle inzichten te komen. Dit is exact hoe wij binnen Adwise werken: elkaar helpen en samen tot de beste oplossingen komen.

We staan nog maar aan het begin van de transitie. Big data, robotica en artificial intelligence kondigen de volgende fase in de digitale wereld aan. We verrassen onszelf en de hele organisatie vaak met nieuwe ontwikkelingen. Ook wisselen we vaak kennis en ervaringen uit met partners en opdrachtgevers. Zo helpen we elkaar verder met onze projecten. Het zit in het DNA van Adwise om bij elke stap niet alleen over vandaag na te denken, maar ook over morgen en overmorgen. Dat houdt ons werk zo leuk en vooral uitdagend! Ook voor fun en ontspanning is veel ruimte.

Zo ga ik iedere donderdagmiddag met een aantal collega’s naar de golfbaan om ons GVB-examen te behalen (golfvaardigheidsbewijs) en sta ik op dinsdag enthousiast op de sportbaan voor een groepsles intensief boksen!'

'Iedereen die het interessant lijkt om voor een organisatie te werken waar veel ruimte is voor innovatie en eigen initiatief zou zich moeten verdiepen in Adwise. Er is hier volop ruimte voor enthousiasme en getalenteerde mensen.'

Wil jij, net als Ken, werken in een innovatieve omgeving met ervaren collega’s? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!