Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft voor onze opdrachtgevers.

Adwise is een ‘full service digital agency’ met circa 100 professionals. Wij zijn de digitale extra hersenhelft voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Wij doen en bieden wat nodig is, om onze opdrachtgevers te helpen de juiste besluiten te nemen. Van operationeel en tactisch tot strategisch en business development. Wij kennen de digitale wereld en geloven in het samenspel van data, technologie en creativiteit.

Digitaal zit ons DNA, passie voor verbetering verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk. Onze innovatiedrang en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat we vooroplopen in de digitale wereld en onszelf blijven ontwikkelen. Door tijd te investeren aan innovatieprojecten, komen we samen tot de meest vernieuwende en award-winnende oplossingen.

Onze vraagstukken zijn divers en gaan van digitale transformatie en strategie tot aan operatie, creatie en implementatie. Waarin we specialisten hebben op alle relevante online expertisegebieden zoals: advertising, contentmarketing, data & analytics, email, SEO, Social, UX/CRO tot aan back- en front-end development.

Bij Adwise is jouw brein onderdeel van het digitale brein dat wij zijn voor opdrachtgevers. Wij werken niet om een mooi product of project te maken, wij werken om van betekenis te zijn voor onze klanten. Alles staat in het teken van “impact”. We zorgen ervoor dat onze klanten de juiste beslissingen nemen. Zodat ze morgen en overmorgen blijven bestaan.

#lifeatadwise

Niet alleen werken om te leven, maar ook leven om te werken.

Werken bij Adwise betekent niet alleen een baan, maar ook een leven. Vanuit deze visie helpen we medewerkers te ontwikkelen, geluk te vinden in hun werk en betekenis te geven aan het leven.

De doorlopende transformaties en ontwikkelingen in onze branche, zorgen ervoor dat functies en taken continu veranderen. Waarin je vandaag de expert bent, kan deze kennis morgen overbodig zijn. Overmorgen zijn er nieuwe vaardigheden, expertises en rollen nodig. Daarom vinden wij constante groei en doorontwikkeling belangrijk. Wij bieden bij Adwise een vertrouwde en veilige werkomgeving, die medewerkers een fundament en een toekomst geeft. Door onze ambitieuze cultuur, microlearning, groeimogelijkheden en budget voor ontwikkeling en opleiding, faciliteren we deze groei. Zodat we samen met de toekomst meegroeien.

Bij Adwise heb je een baan voor je leven. Wij zorgen dat iedereen in hun kracht komt, binnen welke functie dat ook is.

Wat maakt jou gelukkig?

Het is jouw leven.

Jou lekker in je vel laten zitten is voor ons prioriteit nummer één. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in vitaliteit, ontwikkeling en geluk.

Wat maakt jou gelukkig, waar droom jij van?

Laat ons je droombeeld zien! Als het past bij onze dromen en wij er ook in geloven, proberen we met man en macht te werken aan jouw ideaal.

Samen maken we van jouw dromen werkelijkheid.

Onze werkplek

Een inspirerende omgeving zorgt voor betere samenwerking, creativiteit en meer energie.

Om zowel individueel als in teamverband top te presteren, hebben we een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste uit jezelf naar boven te halen. Wij vinden dat jij een eigen plek verdient, daarom heb je bij ons een vaste werkplek binnen onze kantoortuin. Wil je in alle rust je werk doen? Dat kan in onze stilteruimtes; jij kiest zelf of je aan het strand, of misschien wel tussen de koeien wilt werken. Tussen het werk door toe aan een beetje ontspanning? Plof dan neer in de bioscoop of ga een potje gamen in de lounge.

Wij faciliteren een gezonde lifestyle

Voor een frisse blik.
Lunch / Avondmaaltijden

Elke dag is er vers fruit en wordt je lunch verzorgd; gezond en biologisch. Iedere dag vers bereid door onze koks.

Graag ontzorgen we jou èn jouw gezin. Geen zin om te koken of geen tijd om boodschappen te doen? Onze koks staan voor je klaar om een avondmaaltijd voor je te bereiden! De keuze is aan jou of je je maaltijd nuttigt in ons restaurant of na werktijd mee neemt naar huis.

Sporten / Yoga & Mindfullness

Door de dagelijkse hectiek waar je vandaag de dag aan bloot gesteld wordt, ben je gevoelig voor stress. Om jou zo zorgeloos mogelijk te kunnen laten werken en leven bieden wij Yoga & Mindfullness lessen aan onder werktijd.

Jouw sportschema moeilijk te combineren met je werk? Bij Adwise kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten van de sportschool die direct naast onze vestiging gelegen is. Hierdoor kun je sporten wanneer jij wilt.

Iedere dag bezig met de toekomst

Je bent bij ons niet alleen bezig met vandaag, maar ook met de wereld van morgen.
Coaching / Opleiding

Wij bieden een omgeving waarin je niet alleen bezig bent met de dag van vandaag, maar met de wereld van morgen en daarna. Om jou hierin mee te laten groeien faciliteren wij je op het gebied van coaching, opleiding en (door)ontwikkeling. Dit doen we door de inzet van (externe) life coaches en onze Digital Academy. Daarnaast is er jaarlijks budget beschikbaar voor het volgen van trainingen en opleidingen.

Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. Bekijk hoe onze Developer Joost vertelt over innovatietijd binnen Adwise.
Innovate with Joost

Werken bij Adwise betekent werken in een veilige omgeving met alle ruimte èn vrijheid voor persoonlijke groei, ontwikkeling en fun!

Nieuwsgierig?

Laat van je horen.

We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen.

Bekijk onze vacatures